B+W

Portland, OR

type: remodel

status: phase 2 in

         progress

For this remodel of a 1960's ranch, we sacrificed one of the main level bedrooms and removed a few walls into order to create an open living/kitchen/dining room.  All new finishes and fixtures meld the client's style with a modern attitude akin to the era of the little house.

A second phase of construction added a small addition to the front facade allowing the same attitude to it's curb appeal and a better entry sequence, as well as a connection of the main level with the basement where an additional living space and 2 additional bedrooms were remodeled. 

Credits:

Design: Matthew O. Daby - M.O.Daby Design

Interior design: Angela Mechaley - M.O.Daby Design

Structural engineer: BKE Inc.

Photography: HVK Photo 

Press:

  • Flip The Switch - November 2016

      Read article here